Flaming Arrow Glitter Purple

Pages

Thursday, 15 May 2014

Hello 22 !!!

 
 
Hari ni hari ulangtahun kelahiranku. Apa yang special hari ni? Tak ade ape yang special pun. Bagi aku kalau hari lahir ni tak perlu dijulang-julang sangat la. Boleh nak sambut, sekadar untuk memperingati. Bagi aku jugak aku tak mintak nak diraikan atau diberi hadiah. Cukup la sekadar ucapan. Kalau tak wish pun aku tak kisah. Birthday je pun. Lain la kalau kematian. Haa. Yang tu memang kena ingat la. Huhu. Kadang-kadang parents aku pun lupa birthday aku. Hahah. Sadis sungguh. Tapi aku tak kisah pun. Tak mati pun kalau orang tak wish. Apa yang dihajati tahun ni adalah sama dengan azam tahun ni. Tapi aku rasa macam tak berapa nak tercapai je memandangkan ni dah bulan 5. Orang cakap banyak masa lagi. Memang banyak tapi nak merialisasikan azam aku tu memang makan masa. Haha. Apa azamnya?? Rahsia. Haha.



Ok nak cakap pasal gambar ni. Gambar edited by me. Harini aku sambut birthday sekali dengan Sunny. Cewahh… sebenarnya birthday kiteorang sama. So, mengada la konon-konon sambut birthday sama.hahah. tak pe la. Even takde peluang betul-betul at least carik jalan nak tunjuk macam betul-betul. Haha. First-first dulu macam mana boleh suka Sunny ni sebab tawu birthday dia sama dengan aku. Haha. Tapi lepas kenal semua ahli Girls’ Generation ni suka Sunny tu bukan sebab sama birthday tapi memang dia best. Huhu. Ok lah. Rasanya tu je la. Chow cin chow!!!

Wasalam