Flaming Arrow Glitter Purple

Pages

Sunday, 29 September 2013

Second Trial

ok. aku nak cerita sikit masalah aku kat korang semua. hehe. bukan la masalah besar tapi nak ikutkan tiap tahun aku mengalami masalah ni. masalahnya adalah memikirkan hadiah apa nak bagi masa birthday kawan. orang kate "ala. watpe nak susah-susah beli hadiah segala. wish dah la." aish, nak ikutkan hati memang malas nak bagi hadiah sebab aku ni dah la pokai memanjang. tapi dah orang bagi kita dulu mesti la nak kena balas. kalau tak macam tak sedap la pulak. lagi-lagi kalau kawan baik sendiri. itu yang bermasalah tu. tak tahu nak bagi apa. nak beli pakaian macam kasut ke, baju ke takut nanti tak padan pulak. dah nanti tak dipakainya. penat je beli nak suruh dia pakai tapi dia tak pakai.

so, fikir punya fikir last-last aku dapat satu idea. aku nak bagi sesuatu yang tak payah keluar duit. jimat. tapi kena sporting sikit la. buat apa? buat video. bukan video yang gambar-gambar semata tu. tapi video kita sendiri. wish melalui video. kena belakon sikit, buat lawak sikit, comel-comel sikit. tapi kena la pro bab edit-edit video. baru nampak tak bosan video ni. aku dah buat untuk kawan aku. jom tengok.  

ni video second trial aku. sebelum ni ada buat jugak tapi tak nak tunjuk sebab malu laa. hehe. lepas buat video ni nak preview kan.. rasa malu sangat tengok muka sendiri. hehe. apa yang penting adalah kena hebat bab-bab mengedit gambar.

dah macam mat lutfi junior dah. hahah. (perasan)

ni ada lagi satu video. yang ini untuk my best friend, qila.



so amacam? minta bagi komen sikit. hehhe. keras macam batu.hhehe. tapi aku rasa ni percubaan terbaik aku. boleh la daripada tak ada. heheh. ok lah semua, nak tidur dulu. ngantuk sangat. hehehe. daa~ saranghae korang.