Flaming Arrow Glitter Purple

Pages

Friday, 7 June 2013

Terpaksa

hari ni lunch pinjam duit orang.. (my bestfriend) ingatkan xnk makan kt luar sebab xda duit tp kene pakse ngn aku punye BF (bestfriend). lau makan dalam upm je boley pakai mealplan je, lau mkan kt luar kne pkai cash.. BF pakse makan kt luar. BF cakap, "jom la mkan kt luar.." aku jawab "xda cash la,nk byar pakai daun ke???". BF jawab, "pakai duit kite dulu". urmm..ok. lau x krana dia, aku xnk mkn luar.
my BF Aqilah and ina
qila is my FB kat UPM ni. dia banyak tolong time aku susah. walaupun mulut dia kekadng saket orang nk melayan (leser and pedas) tp dia baik. susah senang kami bersama. kadang2 aku snggup buat ape je dmi dia. dia la yang ceriakan aku, lau dia xda msti bosan giler. sebab ape tau, kami 1 kepala. lau nk gurau terlampau lampau pun x tkut pun tguris hati, sebab kami memang giler. dia lg lau bergurau x fikir ape. ikot suke je. lau aku jenis yang x kesah, cume risau ble dia gurau ngn orang lain, tkot orang lain xley terima. btw, she is the best.
                aku lebih senang bercerita masalah dgn dia. dia open minded. kalau nk kluar ngn member lain aku slalu tnye dia dulu. lau dia joint, aku akan joint jugak. lau dia x joint,aku pun x la. dia pun same gak. kalau aku xnk keluar dia pun xnk keluar gak. tp kadang2 depends on situation gak la.
saiz tak menghalang kami berkawan.hehehe
 kadang2 member lain mcm dah twu bile aku xnk joint dorang keluar. bile ina tolak plawaan dorang maknenye qila x nak joint jgak.hehehe kami bagai irama dan lagu, isi dan kuku, xdapat dipisahkan. cume qila dah ada bf(boyfriend). sometimes xpat kluar dgn dia sebab dia kluar ngn bf dia. sob~sob~ urmmm, xpe la.. janji dia bhgia. pape pun aku syg dia ketat2. hope our friendship will never end. SARANGHEO QILA....